Pro-Plan Haberler

Endüstriyel titreşim alanında kendini ispat etmiş teknolojileriyle 70 yılı aşkın süreyle tesislerin makinelerinde koruma ve teşhis sağlayan B&K Vibro, yeni ürünü BKV Beyond ile kablosuz izleme çözümleri üretiyor.

Makinaların arıza nedeniyle duruş yaşamadan çalışmaya devam etmeleri üretim gerekliliklerinden dolayı önemlidir. Mevcut arızanın varlığını tespit etmek için ise makinalarınızdan çeşitli veriler toplamanız gerekir. Tesisinizdeki tüm makinaları veri toplama sistemleriyle donatmanın maliyetinin çok yüksek olmasından ötürü işletmenizin ekonomik olarak zorlanması kaçınılmazdır.

Kurumunuz içinde uzmanlığa gereksinim duymadan hataları tespit etmek ve bunların temel nedenlerini belirlemek için gereken zaman ve masraftan kurtulun! Size yalnızca makinalarınızdaki arızaların ne olduğunu söylemekten öteye geçerek, eyleme dönüştürülebilir çözümler sunuyoruz. Yapay zeka ile makinelerinizden ve daha geniş operasyonlardan gelen bilgiler analiz ediliyor ve B&K Vibro mühendislerimiz tarafından kontrol ediliyor. Bunun sonucunda Beyond hesabınızdan size gerekli aksiyonları bildiriyoruz.

Daha detaylı bilgi için bize ulaşın.