Pro-Plan Haberler

Eğitim Seminerinin Amacı:

35 yıldır Akustik ve Titreşim konularında faaliyet gösteren firmamız belirli aralıklarla, akustik ve titreşim ölçüm ve analizi konulu eğitim seminerleri düzenlemektedir. Üç günlük bu eğitim seminerinin amacı, sanayi tesislerinde Ar-Ge veya Kalite Kontrol mühendislerini, başta ses gücü olmak üzere ürün gürültü ölçümlerini nasıl yapabilecekleri konusunda bilgilendirmek ve bu alanlardaki en yeni teknoloji ve uygulamaları tanıtmaktır.

Eğitim programının ilk gününde genel akustik kavramlarına değinilecektir. Sonraki günlerde ise, ürün ses gücü düzeyinin ISO-374X serisi standartlara uygun olacak şekilde farklı yöntemlerle nasıl ölçüldüğü ve hesaplandığı anlatılacaktır.

Tarih ve Yer:

19-21 Ekim 2022 (3 gün)

Hilton İstanbul Kozyatağı Otel

Sahrayıcedit Mah. Batman Sk. No:4 34734 Kadıköy/İstanbul

Kimler Katılmalı:

Başta beyaz eşya ve otomotiv sektörleri ile bu sektörlerin yan sanayilerinde ArGe veya Kalite Kontrol birimlerinde akustik testlerden sorumlu mühendisler.

Katılımcı Sayısı:

Katılımcı sayısı uygulamaların etkili ve yararlı olması için 15 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Eğitmen:

Alper Akgül – Elektronik Mühendisi

Bilkent Üniv. Elektrik Elektronik Bölümü’nden mezun olmuştur. 1993 yılından bu yana Pro-Plan firmasında akustik ve titreşim konularında çalışmakta olup, bu süre zarfında birçok sanayi tesisine akustik oda ve ölçüm ekipmanı temininde yer almış, akustik ölçümler & analiz eğitimleri gerçekleştirmiştir.

Katılım ve diğer ayrıntılar için bizimle temasa geçebilirsiniz.